Wie is Dutchtravelfreak?

Hoi! Wij zijn Rowan en Rony, het gezicht achter de reisblog Dutchtravelfreak. Ten tijden van Covid-19 ben is Rowan haar mijn kwijt geraakt als reisspecialist. Ontzettend zuur, maar het gaf haar wel de tijd om haar eigen reisblog te starten, Rony heeft zich hierbij toegevoegd omdat reizen een gezamenlijke passie is geworden. De kennis die wij samen de afgelopen jaren hebben opgedaan willen wij hier met jullie delen.

Waarom wij zo van reizen hou? Omdat wij altijd al nieuwsgierig zijn geweest naar andere culturen, graag één zijn met de natuur en altijd op zoek zijn naar avontuur! Wij houden ervan iedere dag iets of iemand nieuw(s) te leren (kennen) en een andere omgeving te ontdekken. Daarnaast zijn wij echte dromers en genieten we er van om over reizen te praten en erbij weg te dromen.

Graag willen wij vanuit onze eigen reiservaringen de tofste hotspots en hidden gems met jou delen in binnen- en buitenland en ervoor zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat. Voorpret is één van de belangrijkste elementen van een reis en een goede voorbereiding kan veel teleurstelling schelen. Maar plan niet teveel van te voren, want juist de meest onverwachte momenten tijdens een reis, brengen iets bijzonders. Met onze tips willen wij jou inspireren zelf op avontuur te gaan.

Spaar geen centen, maar mooie momenten

Rowan PeetoomWie is Dutchtravelfreak?