Wie is Dutchtravelfreak?

Hoi! Ik ben Rowan, het gezicht achter de reisblog Dutchtravelfreak. Ten tijden van Covid-19 ben ik mijn baan kwijt geraakt als reisspecialist. Ontzettend zuur, maar het gaf mij wel de tijd om mijn eigen reisblog te starten. De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik hier delen.

Waarom ik zo van reizen hou? Omdat ik altijd al nieuwsgierig ben geweest naar andere culturen, graag één ben met de natuur en altijd op zoek ben naar avontuur! Ik hou ervan iedere dag iets of iemand nieuw(s) te leren (kennen) en een andere omgeving te ontdekken. Daarnaast ben ik een echte dromer en geniet ik er van om over reizen te praten en erbij weg te dromen. Dus ik dacht bij mezelf, waarom begin ik geen reisblog?

Ik heb Tourism Management gestudeerd en een aantal jaar als reisspecialist gewerkt. Daarnaast ben ik naar verschillende landen binnen en buiten Europa afgereisd. Graag wil ik vanuit mijn eigen reiservaring de tofste hotspots en hidden gems met jou delen in binnen- en buitenland en ervoor zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat. Voorpret vind ik één van de belangrijkste elementen van een reis en een goede voorbereiding kan veel teleurstelling schelen. Maar plan niet teveel van te voren, want juist de meest onverwachte momenten tijdens een reis, brengen iets bijzonders. Met mijn tips wil ik jou inspireren zelf op avontuur te gaan.

Spaar geen centen, maar mooie momenten

Rowan PeetoomWie is Dutchtravelfreak?