Wie is Dutchtravelfreak?

Hoi! Wij zijn Rowan en Rony, het gezicht achter de reisblog Dutchtravelfreak. Rowan is altijd al gek geweest van reizen en heeft hier zelfs haar studie op gebaseerd. Ten tijden van Covid-19 is zij haar baan kwijt geraakt als reisspecialist. Ontzettend zuur, maar het gaf haar wel de tijd om haar eigen reisblog te starten. Rony heeft zich later bij het team gevoegd, omdat reizen een gezamenlijke passie is geworden sinds 2010.

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar andere culturen, zijn graag één met de natuur en altijd op zoek zijn naar avontuur! En wij worden nergens blijer van dan onze avonturen met enthousiasme vertellen en jou aan te sporen ook op ontdekkingstocht te gaan. De kennis die wij de afgelopen jaren samen hebben opgedaan, willen wij hier met jou delen.

Zodra we een bestemming in ons hoofd hebben, begint de voorpret. Voordat we op reis gaan zoeken we meestal al zoveel mogelijk uit, zodat we op reis hier geen kostbare tijd aan verspillen. Wij delen de leukste budgetvriendelijke tips in binnen- en buitenland. En met onze praktische tips zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereidt op reis gaat. Een goede voorbereiding kan veel teleurstelling voorkomen. Maar plan niet té veel van te voren, want juist de onverwachte momenten tijdens een reis zijn het bijzonderst.

Spaar geen centen, maar mooie momenten

Rowan PeetoomWie is Dutchtravelfreak?