Wie is Dutchtravelfreak?

Hoi! Wij zijn Rowan en Rony, het gezicht achter de reisblog Dutchtravelfreak. Rowan is altijd al gek geweest van reizen en heeft hier zelfs haar studie op gebaseerd. Ten tijden van Covid-19 is zij haar baan kwijt geraakt als reisspecialist. Ontzettend zuur, maar het gaf haar wel de tijd om haar eigen reisblog te starten. Rony heeft zich later bij het team gevoegd, omdat reizen een gezamenlijke passie is geworden sinds 2010. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar andere culturen, zijn graag één met de natuur en altijd op zoek zijn naar avontuur! En wij worden nergens blijer van dan onze persoonlijke ervaringen met enthousiasme te delen en jou aan te sporen ook op avontuur te gaan.

Voorpret
Zodra we een bestemming in ons hoofd hebben, begint de voorpret. Voordat we op reis gaan zoeken we meestal al zoveel mogelijk uit. Zodat we op reis hier geen kostbare tijd aan verspillen en niet voor onaangename verassingen komen te staan. Wij kunnen uren het web afspeuren naar de leukste en meest praktische tips. Het liefste gaan we iedere keer naar een bestemming waar we nog niet eerder zijn geweest en thuiskomen met nieuwe ervaringen en inzichten. Op reis maken wij altijd budgetvriendelijke en verantwoorde keuzes. We proberen de leukste hotspots mee te pakken voor de beste prijs en blijven weg van massatoerisme, maar steunen de lokale bevolking. Hoe wij dat dan precies doen? Dat delen wij in onze blogs.

Goed voorbereid
Vaak komen wij mensen tegen die zich niet (goed) hebben ingelezen in een bestemming en hun verwachtingen niet matchen met de realiteit. Een onjuiste verwachting schept teleurstelling en dat wilt niemand tijdens een vakantie. Met eerlijke, budgetvriendelijke en verantwoordelijke reistips zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid en met juiste verwachtingen op reis gaat. Maar plan niet álles van te voren ,want de onverwachte momenten tijdens een reis blijven je voor altijd bij.

Ook voor reisadvies op maat kun je bij ons terecht. Nieuwsgierig? Klik dan op de knop hieronder.

Rowan PeetoomOver ons