Het mooiste souvenir na jouw rondreis

Na een fantastische rondreis wil je het liefste nog lang nagenieten van alle momenten, maar dit is vaak moeilijk omdat het leven in Nederland weer op hoge snelheid doorgaat. Natuurlijk kun je door je gemaakte vakantiekiekjes op je telefoon scrollen, maar die verdwijnen na een tijdje naar de achtergrond. En je gekleide asbak van je vakantiebestemming kom je later weer een keer tegen ergens ver weggestopt achterin een kast. Zonde! Ik wil een souvenir in huis hebben wat mij herinnert aan die ene mooie rondreis, zodat ik iedere dag kan nagenieten.

Herinnering aan de muur

Tijdens mijn rondreis door Sri Lanka heb ik meerdere safari’s gemaakt, waarbij veel wildlife en de mooiste landschappen aan me voorbij kwamen. Mijn camera draaide op volle toeren. Op een bepaald moment stond ik oog in oog met een Aziatische olifant op 5 meter afstand van de jeep. Kippenvel! De rimpelige olifantshuid met diepbruine ogen en lange wimpers haarscherp op beeld. Dit plaatje wilde ik thuis in huis hebben hangen. Voor mijn olifant koos ik voor een foto op textielposter bij Fotofabriek. De poster kun je ophangen door middel van een koord en magnetische hout strips. Iedere keer als ik naar de foto kijk aan mijn muur, ben ik weer terug in het moment! Fotofabriek heeft een ruim assortiment aan wanddecoratie waaruit je kunt kiezen. Of je nu iets wilt ophangen in de slaapkamer, woonkamer, kantoor of in de tuin. Verschillende materialen en verschillende groottes, het kan allemaal.

Herinnering op papier

Mocht je nou niet kunnen kiezen tussen al je vakantiefoto’s, dan kun je deze ook op papier laten bedrukken in een mooi fotoboek. Een fotoboek maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Fotofabriek kun je heel gemakkelijk zelf fotoboeken ontwerpen en bestellen. Wat het helemaal leuk maakt is dat je er ook tekst aan toe kunt voegen. Soms zegt een foto alles, maar niet altijd. Het kan zijn dat er net een grappig moment aan vooraf is gegaan wat je niet hebt kunnen vangen in een foto. Hoe leuk is het dan om dit per tekst erbij te vermelden. Zodra je er doorheen bladert en het terugleest zorg het gegarandeerd voor een o-ja-weet-je-dat-nog-moment.

Naast fotoboeken en muurdecoratie kun je bij Fotofabriek ook terecht voor andere hebbedingen om cadeau te geven of zelf te houden. Bijvoorbeeld een mok of muismat voor op je werk met je eigen reisfoto, hoe leuk!

Wil jij ook met ons samenwerken en jouw product onder de aandacht brengen? Klik dan hier.

Rowan PeetoomHet mooiste souvenir na jouw rondreis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *